PRIVACYVERKLARING

Buro Verbaal, gevestigd aan Grote Beer 89 3067TR ROTTERDAM, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met mijn privacybeleid. Je gegevens zullen nóóit aan derden worden verkocht en/of verstrekt.

Buro Verbaal – Denise Baal – mei 2018

 

CONTACTGEGEVENS

Grote Beer 89
3067TR ROTTERDAM
Telefoonnummer: 06-29577397
E-mailadres: denise@buroverbaal.nl

 

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

De privacy van persoonsgegevens neem ik zeer serieus. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

 

WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK?

Wanneer je online het contactformulier invult, een offerte aanvraagt of andere aanvragen doet voor een van mijn diensten, word je gevraagd om gegevens in te vullen. Ik verwerk in dat geval alleen de gegevens die jezelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • E-mailadres
  • Website
  • Telefoonnummer
  • Skypeadres
  • IP-adres
  • Btw-nummer

 

MET WELK DOEL GEBRUIK IK DE PERSOONSGEGEVENS?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  1. Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van informatie, delen van kennis, commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook & LinkedIn advertenties. Ik doe dit alleen met gegevens die ik heb verkregen via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van trainingen, niet met gegevens die via rechtstreekse e-mailberichten binnengekomen zijn.
  2. Je voornaam en e-mailadres die je invult bij een formulier voor het ontvangen van een gratis weggever of een training, gebruik ik om je toegang te geven tot de training of om de gratis weggever toe te sturen. Ik sla deze gegevens op in mijn e-mailmarketingsysteem MailChimp en zal je éénmalig een e-mail sturen om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG. Bij geen toestemming worden deze gegevens aan het einde van elke maand verwijderd. Op de desbetreffende formulieren staat dit ook aangegeven.
  3. Je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer en/of skypeadres die jij invult bij een formulier voor meer informatie, wordt gebruikt om je informatie en/of een offerte te kunnen sturen. Dit formulier komt in mijn mailbox en wordt daar 2 jaar bijgehouden. Tot het moment jij een klant wordt bij Buro Verbaal, zet ik deze gegevens niet in mijn e-mailmarketingsysteem.
  4. Wanneer jij het contactformulier invult, hebben wij je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer en/of skypeadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.
  5. Je voor- en achternaam, adres en emailadres gebruik ik voor het maken en sturen van facturen als je een dienst koopt.
  6. Wanneer je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een training of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van mij wil ontvangen, kun jij je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen. Jouw e-mailadres wordt dan meteen uit het bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

 

MET WIE DEEL IK JE PERSOONSGEGEVENS?

Jouw persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn e-mailmarketingsysteem en dit gaat via de servers van Mailchip. De servers van MailChimp zijn gevestigd in Nederland. Meer informatie over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Daarnaast deel ik gegevens, die ik heb verkregen via het aanvragen van een training of het bezoeken van mijn website met Facebook en LinkedIn om zo advertentiedoelgroepen te maken.

Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier. Voor informatie over het privacybeleid van LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

 

COOKIES

Om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

FUNCTIONELE COOKIES

Dit zijn cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website. Zonder deze cookies kunnen bepaalde onderdelen niet worden gebruikt. Zo wordt er op mijn website gebruikgemaakt van cookies die de inloggegevens van jouw social media onthouden.

Op de website is een functionaliteit opgenomen om pagina’s te kunnen delen op Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest en LinkedIn. Deze knoppen zijn stukjes code van de sociale media zelf, en maken gebruik van een cookie. Deze cookie onthoudt dat jij bent ingelogd zodat je niet elke keer hoeft in te loggen zodra je iets wil delen. Om te zien wat zij met persoonsgegevens doen die zij met deze code binnen krijgen, kan je de privacyverklaringen van FacebookTwitterGoogle+en LinkedIninzien.

ANALYTISCHE COOKIES

Met behulp van cookies kan bezoekersstatistieken worden bijgehouden. Ik maak gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op mijn website. Aan de hand van deze gegevens krijg ik zicht op het surf- en bezoekgedrag van mijn bezoekers en kan ik waar mogelijk mijn website voor jou optimaliseren. De informatie die Google verzamelt, is geanonimiseerd. Er worden dus geen persoonsgegevens opgeslagen, waardoor ik deze cookies zonder toestemming mag plaatsen. Ik deel deze informatie niet met derden.

TRACKING COOKIES

Met behulp van tracking cookies kan ik o.a. gerichter adverteren en registreer ik welke bedrijven en organisaties mijn website bezoeken. Op deze manier kan ik aanbiedingen aanpassen en bezoekers benaderen met interessante voorstellen. Deze cookies worden alleen geplaatst als jij daar toestemming voor geeft.

  • Linkedin Marketing Solutions: verbindt bezoekers die vanuit Linkedin komen aan eventuele advertentiecampagnes.
  • Facebook Pixel, Facebook Custom Audience en Facebook Connect: tools van Facebook die verkeer tussen Facebook en de website herkennen en eventueel adverteren doelgerichter maken.
  • Remarketing Google AdWords:hiermee kan ik mensen bereiken die mijn website eerder hebben gebruikt.

COOKIES ACCEPTEREN OF WEIGEREN

Jij kan zelf bepalen of je de cookies accepteert of weigert. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kan de instellingen van jouw browser meestal zo aanpassen dat cookies worden geweigerd. Per browser en voor elke computer moet je dit opnieuw instellen. Uitleg over het wijzigen van de instellingen vind je bij de ‘help functie’ van jouw browser:

Let op: Het is mogelijk dat sommige functies en services op mijn en andere websites niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

MEER INFORMATIE OVER COOKIES?

Op mijn website kun je link(s) naar externe website(s) aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Buro Verbaal. Het kan zijn dat deze externe website(s) gebruik maakt/maken van cookies. Graag verwijs ik je hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website(s). Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

 

BEWAARTERMIJN

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.

De gegevens in mijn boekhoud- en CRM-systeem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al mijn wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren.  Als je wil weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kan je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek indienen via het e-mailadres denise@buroverbaal.nl

 

WIJZIGINGEN

Buro Verbaal behoudt zich het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.