Over Denise

Het gezicht achter Buro Verbaal.

Mijn naam is Denise, trotse oprichter & eigenaar van branding studio Buro Verbaal. Ik ben de partner van Jan, de mama van Luna (’17) en Robin (’19). Ik ben geboren in Rotterdam. De stad met de mooie skyline, historisch Delfshaven, de Maastunnel en het eiland van Brienenoord.

Branding is what people say about you when you're not in the room ...

Als Communicatie Manager ben ik verantwoordelijk geweest voor het bouwen van websites en het opstellen en implementeren van marketing-, communicatie- en salesplannen bij toonaangevende organisaties in de hospitality-, evenementen- en horecabranche.

De impact van sterke branding heb ik van dichtbij mogen meemaken. Mooie ondernemingen heb ik zien komen en zien uitgroeien tot succesvolle merken.

Wat ik gedurende de jaren heb meegekregen is dat de weg naar succes voor iedere onderneming begint bij een duidelijke merkidentiteit. Dat wat je laat zien, zegt en doet moet in verbinding staan met wie je bent als onderneming. Door mijn ervaringen en visie op succesvolle branding kan ik een idee – hoe klein of groot – vertalen naar een strategie en concept.

Benieuwd hoe wij kunnen samenwerken? Neem contact met mij op.
Contact