Over Denise

Over mij.

Mijn naam is Denise, trotse oprichter & eigenaar van branding studio Buro Verbaal. Ik ben de partner van Jan en sinds 2017 mama van Luna. Ik ben geboren in Rotterdam. De stad met de mooie skyline, historisch Delfshaven, de Maastunnel en het eiland van Brienenoord.

Als Communicatie Manager ben ik verantwoordelijk geweest voor het bouwen van websites en het opstellen en implementeren van marketing-, communicatie- en salesplannen bij toonaangevende organisaties in de hospitality-, evenementen- en horecabranche.

De impact van sterke branding heb ik van dichtbij mogen meemaken. Mooie ondernemingen heb ik zien komen en zien uitgroeien tot succesvolle merken. Wat ik gedurende de jaren heb meegekregen is dat de weg naar succes voor iedere onderneming begint bij een duidelijke merkidentiteit. Dat wat je laat zien, zegt en doet moet in verbinding staan met wie je bent als onderneming. Door mijn ervaringen en visie op succesvolle branding kan ik een idee – hoe klein of groot – vertalen naar een strategie en concept.

Benieuwd hoe wij kunnen samenwerken? Neem contact met mij op.
Contact

Wat je van mij kan verwachten

Aandacht

Ik geef mijn volle aandacht aan hoofdzaken en heb oog voor detail. Kwaliteit staat altijd voorop.

Vertrouwen

Ik werk samen met jou op basis van vertrouwen, met als leidraad: verantwoordelijkheid nemen, vertrouwen winnen & verbinding maken.

Duidelijk

Je weet bij mij in alles waar je aan toe bent. Ik kom mijn beloftes altijd na.

Inspireren

Ik laat je nieuwe invalshoeken zien en breng je daarbij een stap dichter bij jouw doel.