Algemene Voorwaarden

Je gaat akkoord met de Algemene Voorwaarden wanneer er een overeenkomst is gesloten en een samenwerking wordt aangegaan.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden

Overig

Installatie

Een WordPress thema wordt altijd door Buro Verbaal geïnstalleerd. Tenzij je uitdrukkelijk hebt aangegeven dit niet te willen, hebt aangegeven dit zelf te willen doen of het samenwerkingstraject bij Buro Verbaal hebt afgenomen.

Zelf een backup maken

Na oplevering van je website ben je zelf verantwoordelijk voor het maken van een backup van je website. Wil je dit via Buro Verbaal laten lopen, neem dan contact met mij op voor meer informatie. Wanneer je er voor kiest om zelf een backup te maken van je website, houd er dan rekening mee dat ik niet verantwoordelijk ben voor eventuele bijkomstige technische problemen. Uiteraard mag je altijd contact met mij opnemen om te kijken of ik je eventueel kan helpen. Hiervoor geldt mijn uurtarief.

Zelf een thema updaten

Het basis template kan eens in de zoveel tijd een update krijgen om zo optimaal mogelijk te blijven werken, maar ook ondersteuning bieden voor de veiligheid en plugins. Het is van belang dat je deze updates doorvoert. Jouw eigen ontwerp is gemaakt op basis van een zogenoemde ‘child theme‘ dus een update kan gerust uitgevoerd worden en zal geen directe invloed hebben op jouw ontwerp. Deze updates moet je zelf in de gaten houden en zelf uitvoeren. Buro Verbaal is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen na het uitvoeren van een update, maar we kunnen altijd in overleg kijken naar een oplossing mochten er zich problemen voordoen.

Eerste hulp

Heb je een accuut communicatieprobleem en op korte termijn advies nodig? Neem contact met mij op.